Kiwis helgetilbud

Her i heimen har Kiwis Go` Helg produkter blitt veldig populære, ikke bare i helgenen, men faktisk hele uka.  Jeg kjøper gjerne en 6-8 pakker og spiser 2-3 pakker ferske mens resten havner i fryseren og spises de neste uken til samme tilbud kommer tilbake igjen.  Vel nok om mine spisevaner ….: -)   Jeg har lyst å komme med ett lite tilberedningstips når det gjelder disse vakumpakkede småpakkede filetene av diverse slag.

10 minutter før tilberedning tapper jeg varmt vann i en gryte eller skål (rett fra kranen som vel holder 65-70 grader) og legger pakken oppi med en liten vekt oppå.  Når det har gått en timinutters tid er kjøttet gjennomvarmt d.v.s. 45-50 grader tvers igjennom og det trenger bare ganske få minutters stekning for å få dem ferdige og de blir saftige og jevnt stekt.  For laksen blir vannet fra kranen i overkant varmt, så her gjelder det å spe det ut med ørlite kaldtvann slik at det ikke holder mer enn noen og femti grader før du har den oppi.

Én kommentar til “Kiwis helgetilbud”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.